Hjembygda - foto Langedrag

Foto: Langedrag

Til deg som bor, eller har hytte i bygda

Ønsker du å bidra?

Er du en ubrukt ressurs for Hjembygda? Ønsker du å bidra til et rikt og spennende liv i Nore og Uvdal? Har du ideer og tanker som du gjerne vil realisere? Ta kontakt med bygdeutvikler Lars Granhaug.

Send meg en e-post.
Ring meg

Innbyggere

Har du bodd lenge i Hjembygda, eller har du alltid bodd her? Har du nettopp flyttet hit? Har du tanker om å flytte hjem igjen? Nore og Uvdal har alltid behov for folk som har ideer og tanker, og som ønsker å bidra. Vi trenger blant annet hjelp med:

 • Sjåfør til bygdebilen
 • Frivillige til flere av våre ungdomstilbud
 • Frivillige til tilbud for flere av våre eldre innbyggere
 • Bygdevert (ønske nye innbyggere velkommen til kommunen)

Eller har du andre ting du kan bidra med som vi ikke har tenkt på at vi trenger akkurat deg til? Ønsker du for eksempel å skape en møteplass?

Foto: Nore og Uvdal Næringsselskap

Nore og Uvdal Næringsselskap
Nore og Uvdal Næringsselskap

Fritidsbeboer

Er du som fritidsbeboer nysgjerrig på samfunnet vårt og ønsker å bidra? Vi trenger blant annet:

 1. Styremedlemmer / styreledere
 2. Mentorer
 3. Investorer i lokalt næringsliv / utviklingsprosjekter
 4. Frivillige / bidragsytere i lag og foreninger
 5. Ressursgrupper innenfor samfunnsutvikling

Dette er en flott måte for deg som fritidsbeboer å bli kjent med lokalsamfunnet vårt i Hjembygda.

Foto: Nore og Uvdal Næringsselskap

Historier fra bygda

 • Lørdag 30.09: Bygdedøgøn, Camp Uvdal Nyheter - Bygdedøgøn gjenoppstod i fjor høst, og det ble en rungende suksess. Nå nærmer tiden for arrangementet seg igjen, og både lokale og tilreisende kan se fram til en fantastisk dag, med utstillere, stands, dyr og underholdning på Camp Uvdal. Det blir en flott møteplass der folk kan samles og skravle om alt som har skjedd… Les mer
 • Fredag 29.09: Kulturkveld og prisutdeling Nyheter - Velkommen til en kveld der vi setter det lokale engasjementet i fokus! Denne kvelden skal vi feire de som gjør en ekstraordinær innsats for å spre glede og lykke til andre. Tiden er inne for å hylle de som har vært bidragsytere og stått på for å fremme kultur i ulike former. Les mer
 • Swön rocker Hjembygda Nyheter - Gled dere til Hjembygdafestivalen! Da blir det flere muligheter til å få med seg konserter med det talentfulle bandet Swön, direkte flydd inn fra England! Les mer

Bygdeutvikler Lars Erling

Start hjemreisen

Flytt til bygda

Vi har alle en lengsel etter et sted å kalle hjem, et sted hvor vi kan føle oss trygge og høre til. Jeg tror at Nore og Uvdal kan være en slik plass for deg.

Tenker du at Nore og Uvdal kan bli Hjembygda di? Ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne veien hjem. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Hilsen
Lars Erling Granhaug

Send meg en e-post.
Ring meg

Hopp rett ned til innholdet