Kvinne i Nore og Uvdal

Det er viktig for oss at kvinner trives i Nore og Uvdal, derfor jobber vi ekstra hardt for nettopp det. I 2022 startet vi prosjektet «Kvinnekraftverk» fordi vi tror kvinnekraft kan bli like viktig for Nore og Uvdal som vannkraft har vært. Kommunen har overrakt et hus til damene i bygda – der de har skapt møteplassen VENNEpunktet. Vi jobber også med å legge til rette for nettverk og for å utvikle nye boliger som er attraktive for kvinner. Vi tror nemlig at hvis vi skaper et samfunn for kvinner, skaper vi et samfunn for alle.

-Hilde Grønhovd

GNIST

GNIST er kvinnekraftverket i Nore og Uvdal.

Bilde av Ingrid
VENNEpunktet møteplass i Nore og Uvdal

VENNEpunktet

VENNEpunktet er damenes eget bygg i Rødberg sentrum. VENNEpunktet ble gitt til damene fra Nore og Uvdal kommune i januar 2023. Her arrangeres en rekke spennende arrangementer for damene, inkludert yoga, workshops, fester, sy- og håndarbeidstreff, teaterimpro og sangkvelder.

Boligutvikling med fokus på kvinner

Nore og Uvdal kommune ønsker å bidra med boligutbygging for å få fart på boligmarkedet i kommunen. Vi har blant annet som mål at vi skal bygge kvinnevennlige boliger. Klikk på knappen for å lese politisk sak om attraktiv boligutvikling, behandlet i kommunestyret 19.06.23.

Foto: Uvdal.no

Foto: Uvdal.no

Historier fra bygda

Bygdeutvikler Lars Erling

Start hjemreisen

Flytt til bygda

Vi har alle en lengsel etter et sted å kalle hjem, et sted hvor vi kan føle oss trygge og høre til. Jeg tror at Nore og Uvdal kan være en slik plass for deg.

Tenker du at Nore og Uvdal kan bli Hjembygda di? Ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne veien hjem. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Hilsen
Lars Erling Granhaug

Send meg en e-post.
Ring meg

Skip to content