Foto: Uvdal.no

Foto: Uvdal.no

Bli kjent med kommunen

Nore og Uvdal

Hjembygda er en del av prosjektet Mittpunkt, et treårig prosjekt for økt bo- og bli-lyst i Nore og Uvdal kommune. Prosjektet er eid og igangsatt av kommunen, ledet av bygdeutvikler Lars.

Nore og Uvdal kommune er en perle midt i hjertet av Numedal, og her finner du alt du trenger for å leve et aktivt og innholdsrikt liv. Med en befolkning på rundt 2 500 innbyggere er det enkelt å bli kjent med naboene, og fellesskapet står sterkt her.

Natur

Den vakre naturen er kanskje den største stoltheten i kommunen, med Rødbergfjellet, Norefjell og Hardangervidda nasjonalpark som noen av de mest populære turmålene. Her kan du utforske skogkledde daler og fjelltopper, og oppleve en unik ro og harmoni som bare naturen kan gi deg.

Foto: Uvdal.no

Bo i Nore og Uvdal Foto: Uvdal.no

Foto: Vegard Breie, Uvdal.no

Kulturarv

Nore og Uvdal er også kjent for sin rike kulturarv, med flere gamle stavkirker og museum som viser livet og historien til lokalbefolkningen gjennom tidene. Kulturtilbudene her spenner fra klassisk musikk til moderne kunst, og det er alltid noe å oppleve og glede seg over.

Foto: Vegard Breie, Uvdal.no

Turisme

Turisme er en viktig næring i kommunen, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Med så mye flott natur og spennende aktiviteter, er det en drøm å kunne bo her og nyte alt som tilbys. I tillegg er det et livlig idrettsmiljø her, med flere lokale idrettslag og arrangementer gjennom året.

Foto: Vegard Breie, Uvdal.no

Foto: Vegard Breie, Uvdal.no

Alt i alt er Nore og Uvdal et fantastisk sted å bo og leve. Her finner du alt du trenger for å trives og nyte livet på sitt beste, og det er ingen tvil om at du vil føle deg hjemme her fra første dag.

Lars Erling Granhaug

Start hjemreisen

Flytt til bygda

Vi har alle en lengsel etter et sted å kalle hjem, et sted hvor vi kan føle oss trygge og høre til. Jeg tror at Nore og Uvdal kan være en slik plass for deg.

Tenker du at Nore og Uvdal kan bli Hjembygda di? Ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne veien hjem. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Hilsen
Lars Erling Granhaug

Send meg en e-post.
Ring meg

Hopp rett ned til innholdet