Onsdag 27.09: Lag og foreninger og fritidstilbud

Velkommen til fritidsmesse i Numedalshallen! Vi inviterer deg til å bli med på en dag fylt med godt påfyll. Denne dagen ønsker vi ønsker å vise fram alt det fantastiske Nore og Uvdal og Numedal har å by på fra dedikerte lag, foreninger og frivillige aktører som står på til det beste for fellesskapet.

For innbyggerne er dette en unik sjanse til å oppdage de utallige mulighetene som ligger rett utenfor døra. Treff andre med felles interesser og bli kjent med ditt nærmiljø på en ny måte. Folkehelsekoordinator Susanne er imponert over mangfoldet aktiviteter som finnes i kommunen. Fra bridgeklubb til idrettslag til motorhistorisk forening; her er det et bredt spekter som appellerer til alle generasjoner.

Også for deg som er innflytter er dette en flott anledning til å få oversikt over hva som skjer i Hjembygda. Hele dagen er en eneste stor møteplass. Før messa begynner er det språkcafé og vafler, samt frisbeegolfkurs ved instruktører fra Numedal Folkehøskole. Her er skoleelever fra både grunnskole og videregående spesielt velkomne. I tillegg blir det rimelig matservering og transport tilbake når messa er ferdig, for de som trenger det.

Dette blir en flott dag, med fokus på fellesskap og tilhørighet i Hjembygda. Mer enn 25 av kommunens lag og foreninger kommer. Kommer du?

Se festivalprogrammet her.

Velkommen til fritidsmesse i regi av folkehelsekoordinatro Susanne Moe Pettersen.
Velkommen til fritidsmesse i Numedalshallen.
Skip to content