Vis fram din kjærlighet for Nore og Uvdal!

Er du en ekte Nore og Uvdal-entusiast? Har du alltid følt en spesiell tilknytning til den vakre kommunen vår? Nå har du sjansen til å vise omverdenen hvorfor!

Vi ønsker å spre godfølelsen for Hjembygda til enda flere. Uansett om du er født og oppvokst her, har flyttet ut, inn eller tilbake igjen -dine historier og erfaringer er unike og verdifulle for oss.

Derfor oppfordrer vi deg til å dele dine tanker, betraktninger og erfaringer om å høre til i kommunen vår. Kanskje kjenner du også noen som bør dele sine historier? Vi tar gjerne imot inspirerende fortellinger om tilknytning til bygda, vakre bilder av landskapet eller bare noen gode ord om hva som gjør dette til det beste stedet å være. Vi trenger nettopp deg i Hjembygda, og vil gjerne høre fra deg!

Ta kontakt med bygdeutvikler Lars Granhaug, og bli en del av fellesskapet som brenner for å vise fram det beste med Nore og Uvdal.

Ingrid, innbygger i Nore og Uvdal.
Sigmund,  innbygger i Nore og Uvdal.

Jeg brenner for mye!

Sigmund, generasjonsbrobygger

Aurora, innbygger i Nore og Uvdal.

Da jeg bodde i byen savna jeg alt vi har her oppe! Mulighetene og armslaget. Åpningene for å utfolde seg og dyrke egne interesser. Naturen rett utenfor døra. Jeg er veldig glad for valget jeg har tatt om å komme tilbake.

Aurora, frihetssøker

Her trenger vi ikke stå i kø for alt vi skal gjøre. Det er et roligere tempo, og vi har god plass rundt oss.

Anette, livsnyter

Jeg har alltid visst at jeg skulle tilbake. Det har mest vært et spørsmål om når.

Kristin, nabolagsentusiast

Det er viktig at vi tenker på den neste generasjonen! Ungdommene må ikke kjede seg i kommunen vår!

Aziz, framtidsoptimist

I et sånt lokalsamfunn er man flinke til å se etter hverandre. Det er fint å lage til store happenings innimellom, men det er enda viktigere å skape ting som gjør hverdagen interessant. Det er flest hverdager, og det er der vi lever livene våre.

Sveinung, hverdagsentusiast

Skip to content